Home » Spoedzending

Spoedzending Amsterdam & Omgeving

Kom in contact

Uw betrouwbare partner in transport

Spoedzending Amsterdam

Voor uw spoedzending helpen wij bij QP Logistics u graag. Wij staan voor u klaar om uw zendingen op tijd af te leveren bij u op de gewenste locatie. Nadat de opdracht is gegeven, zullen wij binnen 30 minuten bij u zijn om de zending af te halen. Hiervoor geldt onze 24-uurs service. Dit geldt bij QP Logistics voor zowel nationaal als internationale zendingen. Voor spoedzendingen is QP Logistics een van de voordeligste koeriers in Amsterdam en omgeving. Voor meer informatie over onze koeriersdiensten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 020-3083360 of vul het contactformulier in.

Tarieven Spoedzending

QP Logistics werkt met een simpel rekenmodel. Wij rekenen vanaf € 0,50 cent per kilometer of vanaf € 30,- per uur. Voor korte ritten rekenen we het uurtarief. Het omslagpunt van het uurtarief naar het kilometertarief ligt rond de 100 kilometer.

QP Logistics hanteert scherpe en duidelijke tarieven. Bij ons ziet u geen kleine lettertjes en wordt de exacte prijs van tevoren uitvoerig besproken.

Wij hanteren geen weekendtoeslag
Wij hanteren geen toeslag voor spoedzendingen
Wij hanteren geen brandstoftoeslag
Wij hanteren geen nachttoeslag
Bij wachttijd zijn de eerste 15 minuten gratis

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke oplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Spoedzending

Koeriersdiensten

Transportdiensten

Internationaal transport

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vragen? Whatsapp ons